Casa/vila in localitatea Breaza de Jos

Breaza de Jos, Str Alexandru Ioan Cuza, Nr. 10B, jud. Prahova, Prahova, Breaza, Romania

REF. 000580903_C_0011

Type: Residential

Property description

Se vinde in procedura de executare silita, prin licitaie publica, vila cu regim de inaltime S+P+E+M, edificata in anul 2014. Proprietatea are suprafata utila de 930 mp,  amprenta la sol de 375 mp si teren in suprafata de 3,179 mp, curtea libera fiind de 2804 mp. Casa include 9 camere - dintre care 8 dormitoare si un living open space de 85 mp, 4 bai si 5 terase.

La demisol exista o camera tehnica dedicata centralei termice, dar si o zona care poate fi destinata depozitarii sau chiar a unei camere de relaxare. La parter veti descoperi un open space generos si luminos, cu vitraje inalte si finisaje elegante. Tot la acest nivel se gaseste o bucatarie inchisa mare, complet mobilata. La etaj se gasesc patru dormitoare mari si luminoase, dar si 2 bai generoase cu aerisire naturala. La mansarda veti mai gasi alte 3 dormitoare, una dintre incaperi avand 187 mp.

Printre facilitatile de care dispune aceasta proprietate, amintim: centrala termica de mare capacitate, doua locuri de parcare in garaj, finisaje in marmura, lemn masiv si granit, ferestre termopan, curte pavata, gard zidit cu grilaj din fier forjat.

Proprietatea se afla in Breaza de Jos, la 100 km de Bucuresti, respectiv 20 de km de Sinaia.

Bunul imobil se vinde la licitatie publica. Licitatia incepe de la  2.093.400 Ron si reprezinta 75% din valoarea de evaluare a imobilului. Pretul este negociabil

Contact us regarding
this property

Contact Us

Romania

Ms. Bianca - Constantina Calancea

Romania

Property location