Teren 20899 mp + hale in Bucuresti, Str. Torentului

Bucuresti, sector 2, str. torentului nr 2, Bucuresti, Romania

REF. 000851400_C_0044
4 500 000 EUR without VAT

Type: Industrial

Property description

Se vinde proprietate industriala compusa din teren in suprafata de 20.899 mp,  cu 21 de constructii aferente (hale, magazii, atelier, depozite) , situata in Bucuresti, Sectorul 2  in vecinatatea Lacului Fundeni. Locaţia se poate accesa auto din Soseaua Doamna Ghica, terenul aflandu-se la cca. 5 km la est de km ,,0", Piaţa Universităţii.

Conform noului PUZ, terenul a fost incadrat ca si utilizare din "zona industriala si de servicii" in "zona de locuinţe colective şi funcţii complementare". Acesta este incadrat in zona M2+M3, care permite un CUT de 4 si un POT de 70%. 

Dezvoltarea potenţială imobiliară este de approximativ 85.000 mp, distribuiti in 8 clădiri cu urmatoarea structura: Subsol + Parter + 6-20 Etaje. Conform proiectului preliminar, se pot construi peste 700 de apartamente ( care insumeaza un total de 55.800 mp), iar restul reprezinta spaţii cu destinatie comerciale (atat spatii pentru activitati comerciale cat si spatii de birouri). 

Planul urbanistic propus pune in prim plan zonele verzi (parc panoramic, pistă, jogging, traseu pentru biciclete), care reprezinta 30 % din suprafata totala a ternului si ofera suficiente locuri de parcare (peste 800 parcari acoperite).

In prezent proprietatea este utilizata ca spatii de depozitare si mici activitati de productie, avand peste 80 % dintre imobile inchiriate.

Bunul se vinde liber de sarcini, direct de la proprietar.

Contact us regarding
this property

Contact Us

Romania

Ms. Bianca - Constantina Calancea

Romania

Property location