REF. 001694271_C_0019

Industrial asset, Bucharest Ring Road

Bucharest, Bucharest

989 000 EUR without VAT
Contact us

Property description

Casazela va propune spre vanzare un teren generos cu deschidere directa la sos. Odai din nordul Capitalei - oportunitate pentru investitie!

Terenul propus spre vanzare este intravilan (incadrat in Sectorul 1 al Capitalei) si are suprafata de 6,848mp. Initial, terenul avea 7,026 mp, insa aproximativ 300 mp au fost expropriati pentru dezvoltarea soselei Odai.Terenul este plan si are forma regulata, nefiind imprejmuit. Exista deschidere directa la sos. Odai (de aproximativ 30ml), cu acces ulterior rapid spre oras, Soseaua de Centura sau spre DN1.

Pe teren se gaseste o constructie de tip hala, nefinalizata, cu suprafata desfasurata de 2.266 mp. Pentru acest teren exista un certificat de urbanism emis in anul 2007 pentru o hala si o cladire de birouri P+9E, insa proiectul nu a fost executat. Amplasare proprietatii este pe centura Capitalei, in zona Odai - Baneasa, la jumatatea distantei dintre iesirile spre soselele Bucuresti - Targoviste, respectiv Bucuresti - Ploiesti. Zona este predominant industriala, cu multiple constructii logistice, de birouri sau de productie. Avand in vedere accesul rapid spre Bucuresti, dar si spre Centura, terenul se bucura de aplasare ideala pentru astfel de activitati.

Proprietatea se valorifica in procedura de faliment, prin licitatie publica. Pentru mai multe detalii va invitam sa ne contactati la numarul 0720 727 612

Property details

Type: Industrial

Land: 6 848 m2

Use: Logistic or industrial use

Property location